ΠΩς λειτουργεΙ το Parky ?

Εύκολα. Γρήγορα. Με ασφάλεια.

Parky_Facebook_cover_4.png

Το Parky οργανωνει την ενοικιαση parking απο ιδιωτη σε ιδιωτη.

“To AirBnB για parking στην Ελλαδα”

Η ομάδα του Parky έβαλε στόχο να δημιουργήσει μια ολιστική λύση στο πρόβλημα που απασχολεί κάθε πόλη: το parking. Με όραμα μια πλατφόρμα η οποία βασίζεται στο sharing economy και με γνώμονα την απλότητα και την ασφάλεια γεννήθηκε η ιδέα του Parky.

H λειτουργία της είναι πολύ απλή:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ 

Αναζήτησε θέσεις parking στην περιοχή που σε ενδιαφέρει

ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ
Είτε για 2 ώρες για ψώνια, 8 ώρες όσο λείπεις στη δουλεία, είτε και για όλο το χρόνο

embed (5).png

ΣΥΓΚΡΙΝΕ
Σύγκρινε τις τιμές, σχόλια και αξιολογήσεις απο κάθε αγγελία

Parky_logo_small.png

ΕΤΟΙΜΟΣ 
Έκλεισες την θέση και έχεις βρεί parking πριν βγεις απο το σπίτι σου

mobile_parky.png

Mobile Friendly

Το parky.gr είναι εύκολα προσβάσιμο και μέσω της mobile έκδοσης του. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να κατεβάσει κάποια εφαρμογή. Μπορεί να αναζητήσει ενοικίαση parking και το περιεχόμενο είναι βελτιοστοποιημένο για καθε smartphone με γρήγορη πρόσβαση και πλοήγηση.

Τα πλεονεκτήματα μέσα από την πλατφόρμα του Parky είναι πολλά.

  • Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να κερδίζει ένα σεβαστό extra εισόδημα από ένα χώρο που μένει ανεκμετάλλευτος. 
  • Oι οδηγοί βρίσκουν ασφαλέστερο parking πριν χρειαστεί να μπουν στο αυτοκίνητό τους
  • Τέλος κάθε πόλη μπορεί να αποκτήσει καλύτερη κυκλοφορία καθώς υπάρχουν λιγότερα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο και λιγότερα εν κινήσει ψάχνοντας parking. 
desktop_parky.png

Επισης καθε ιδιοκτητης μπορει να ενοικιαζει τον χωρο parking του:

monthly.jpeg

Είτε για λίγες ώρες μέσα στην ημέρα...

Είτε ενοικίαση parking με μηνιαία χρέωση...

ΓΕΝΙΚΕΣ συμβουλεσ απο το parky.gr

Το Parky.gr λειτουργεί ως ιστοχώρος αγγελιών για parking από ιδιώτες. To Parky.gr δεν χρεώνει τους καταναλωτές για καμία υπηρεσία που προσφέρει, δεν αναλαμβάνει την έκδοση των αγγελιών αλλά και δεν φέρει καμία ευθύνη (περισσότερα στους Όρους Χρήσης). 

Κάθε ιδιοκτήτης θέσης parking σε πιλοτή, αυλή, γκαράζ μπορεί να δηλώσει την θέση του προς ενοικίαση. Ο ιδιοκτήτης της θέσης θέτει την τιμή και την διαθεσιμότητα της θέσης του. Το Parky.gr έχει ενσωματώσει σύστημα συναλλαγών μέσω PayPal για την διευκόλυνση των καταναλωτών. Αν ο ιδιοκτήτης λαμβάνει τα χρήματα μέσω PayPal ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ από την PayPal (3.4% + €0.35 EUR). Η προμήθεια της PayPal δεν ορίζεται απο το Parky.gr και δεν αποτελεί έσοδο για το Parky.gr

Κάθε οδηγός μπορεί να αναζητά θέσεις στο Parky.gr και να τις ενοικιάζει. Ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές οδηγούς να επικοινωνούν με τους ιδιοκτήτες της θέσης αν έχουν απορίες. Η συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί και ηλεκτρονικά μέσω PayPal για την διευκόλυνση των καταναλωτών